Kongres GLK 2020

posted in: Lezecké výjazdy | 0

Koniec 24 týždňa roku 2020 sa napriek protipandemickým opatreniam niesol v duchu osláv spojených nie len s pravidelným každoročným kongresom nášho spriateleného Geriatrického lezeckého klubu ale aj z oveľa významnejšou udalosťou a to krstom nového lezeckého sprievodcu Kalamárky. Kto má z vás chuť si prečítať jeho recenziu, nech sa páči, tu je odkaz: RECENZIA.

V sobotu sa už od rána liezlo ako o dušu. My sme sa zdržiavali na horných skalách. Bol v celku problém nájsť voľnú cestu na lezenie. Ale až tak výrazne to neprekážalo, nakoľko panovala veľmi príjemná a uvoľnená nálada a predovšetkým všade kopec známych a priateľov.

V sobotu podvečer sa začalo s bujarými oslavami spojenými s krstom nového Kalamárkovského sprievodcu ako aj narodeninových osláv Náčelníka Ruda Hajdučíka. Nechýbala živá ľudová muzika, parádny guláš, ktorý nám navaril horár, kopec zábavy, dobrého pitia a predovšetkým dobrých ľudí. Sprievodcu nemohol pokrstiť nikto iný ako Stano Glejdura, ktorý je jedným z priekopníkov lezenia na Kalamárke.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *